Inhoudsopgave
»  Overzicht
»  AOW-leeftijd ook voor ondernemers van belang
»  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vaker verplicht
»  Inbraak bedrijfspand aan de orde van de dag
»  Faillissement: de werking en de gevolgen
»  Versoepeling ontslagrecht: wel uitstel, geen afstel
 
Contactgegevens
»  Contact
»  Website
AOW-leeftijd ook voor ondernemers van belang
1158
Ook voor ondernemers heeft verhoging van de AOW-leeftijd gevolgen. De fiscale mogelijkheden voor de opbouw van uw pensioenvoorziening veranderen niet alleen, ook sommige persoonlijke en zakelijke verzekeringen moeten worden aangepast aan een latere pensioendatum. Weet u precies hoe u daarmee moet omgaan?

Lees verder >>
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vaker verplicht
1437
Zakelijke dienstverleners hebben steeds vaker te maken met een verplichting vanuit hun opdrachtgevers om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. Maar ook als die verplichting niet bestaat, is het verstandig om er een af te sluiten. Voor de premie hoeft u het meestal niet te laten!

Lees verder >>
Inbraak bedrijfspand aan de orde van de dag
1261
Bedrijven lopen over het algemeen een groot risico op inbraak. In veel sectoren wordt meer dan tien procent van de ondernemers geconfronteerd met één of meerdere inbraken per jaar. Vermoedelijk gaat het daarbij vaak om dezelfde daders. Uit ervaring weten zij dat de gestolen goederen snel worden vervangen, maar dat de beveiliging vaak niet wordt verbeterd.

Lees verder >>
Faillissement: de werking en de gevolgen
1438
Als gevolg van de crisis krijgen steeds meer ondernemers te maken met faillissementen. Soms omdat hun eigen bedrijf niet meer aan alle financiële verplichtingen kan voldoen, maar ook steeds vaker omdat afnemers hun rekeningen niet meer kunnen betalen. In dat geval kunt u als schuldeiser onder voorwaarden een faillissement aanvragen.

Lees verder >>
Versoepeling ontslagrecht: wel uitstel, geen afstel
850
Hoewel een aantal hervormingen als gevolg van het sociaal akkoord is uitgesteld, wil het kabinet toch haast maken met de behandeling ervan. Zo heeft premier Rutte gezegd dat hij de voorstellen voor de versoepeling van het ontslagrecht al in het najaar van 2013 met de Tweede Kamer wil bespreken. Wij hebben de voorstellen vast voor u op een rij gezet.

Lees verder >>
Stel gerust uw vraag
Mocht u naar aanleiding van deze e-mail nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-6029061.

U kunt ook uw vraag aan ons mailen. Klik hiervoor in de onderstaande balk op Stel uw vraag. Wij zijn u graag van dienst.